Vergaderruimte

De bijzondere vergaderruimte van Kookstudio luciaz’ eeterij bevindt zich in het midden van de boerderij. In deze middenzaal kun je in alle rust vergaderen, besprekingen voeren, presentaties geven en trainingen doen. Voor een productieve vergadersessie, inspirerende brainstorm of effectieve trainingsdag kan ook gebruik worden gemaakt van de ontvangstruimte die zich voor de middenzaal bevindt. Zo kun je in meerdere groepjes werken en de effectiviteit van de bijeenkomst vergroten.

Je huurt de vergaderzaal mét culinaire verzorging van Lucia. Dat kan alleen koffie en thee met wat lekkers zijn. Dat kan echter ook een geheel verzorgde lunch of diner zijn. Eventueel in de vorm van een kookworkshop.

Aan te passen aan jouw wensen

De praktische zaal, met groot LCD-scherm, kan ingericht worden op elke manier die jij wilt. Eén grote tafel waar iedereen omheen kan zitten? Een theateropstelling voor een presentatie? Een U-opstelling voor een training? We passen de zaalindeling graag aan jouw wensen aan.

Pauze

Aan de achterzijde van de boerderij is een heerlijke tuin welke tijdens een break-out gebruikt kan worden voor verschillende teambuilingsactiviteiten. Met een wandeling over de intieme en smalle paadjes naar bijvoorbeeld de Commissiepolle of de Tjûkemar kunnen de zinnen prima worden verzet en de hoofden worden leeggemaakt. Natuurlijk is het mogelijk om een break in de vorm van een kookworkshop in te plannen. Even wat zoetigheid bakken? Of door middel van een kookworkshop de eigen lunch bereiden en zo het nuttige met het aangename verenigen? Er is veel mogelijk.

Een multifunctionele zaal

Je kunt de middenzaal behalve voor vergaderingen ook gebruiken voor bijvoorbeeld een expositie. Tijdens de Kunstroute van ‘Kunst en Meer’, rondom het prachtige meer de Tjûkemar, mochten we werken van Monique van Velzen en Peter van Ark ten toon stellen. De zaal is ook gebruikt door de coverband Back2Purple om tijdens een geheel verzorgd bandweekend nummers uit te werken. Ze bespraken met elkaar in alle rust de toekomst en werden met de catering lekker ontzorgd door Lucia. Heb je vragen over de mogelijkheden? Neem gerust contact op. We denken graag met je mee!

De middenzaal van kookstudio luciaz' eeterij

Vergaderruimte    Download de PDF ‘Vergaderen bij kookstudio luciaz’ eeterij’!