Lucia Zwaanenburg

Lucia Zwaanenburg begeleidt graag mensen. Dat begon al op de lerarenopleiding en ging verder tijdens haar werk als coördinator in de zorg en welzijn. De carrière-switch kwam rond 2005. Tijdens de zoektocht naar zelfstandigheid en de mogelijkheid om meer praktisch bezig te kunnen zijn kwam koken om de hoek kijken. Een hobby waar werk van werd gemaakt door een koksopleiding te volgen.

En toen luciaz’ eeterij

En nu bestaat kookstudio luciaz’ eeterij al sinds 2007. Eerst 10 jaar in Almere en tegenwoordig in het Friese dorp Echten. Samen met het freelance werk als kok-leermeester bij diverse leer-werkbedrijven kan Lucia in de kookstudio haar passie voor koken en het begeleiden van mensen kwijt. En ondertussen werkt echtgenoot Frits op facilitair gebied mee. In de Friese stelpboerderij worden kookworkshops en kooklessen georganiseerd, mee-eet en mee-neem maaltijden gemaakt, wordt de catering voor diverse evenementen verzorgd en wordt ruimte geboden voor teambuilding, vergaderingen, presentaties en exposities.

Er kan van alles

Kortom; bij kookstudio luciaz’ eeterij kan van alles. Jij bedenkt het en het wordt mogelijk gemaakt. Eén ding is sinds 2007 echter altijd hetzelfde gebleven. Bij luciaz’ eeterij is het informeel, kleinschalig, intiem, huiselijk en persoonlijk. Tot snel!

Lucia Zwaanenburg van luciaz' eeterij