Kookworkshops

De kookworkshops van kookstudio luciaz’ eeterij zijn geschikt voor families, vriendengroepen en collega’s. Bijvoorbeeld als feestje voor een verjaardag, trouwerij of jubileum. Kookworkshops zijn heel effectief als personeelsbijeenkomst of teamuitje. Je bent samen gezellig en informeel bezig en werkt toe naar een prachtig gezamenlijk resultaat. Een heerlijk gedekte tafel vol lekkernijen. Het seizoen en jouw voorkeur bepaalt hoe een menu er uiteindelijk uit komt te zien. Samen met Lucia bespreek je vooraf wat je zou willen maken.

Verschillende thema’s

Je kunt uit verschillende thema’s kiezen die Lucia al voor je heeft uitgewerkt. Denk bijvoorbeeld aan tapas, Italiaans, Spaans, Grieks of oosters. Als je iets heel speciaals wilt leren, dan kan dat ook. Dan maakt Lucia daaromheen een speciaal op maat gemaakt menu van drie of vier gangen voor bijvoorbeeld kerstmis of een verjaardag. Bij het samenstellen van het menu houdt Lucia zoveel mogelijk rekening met allergieën en speciale dieetwensen. Bij luciaz’ eeterij wordt alleen met verse ingrediënten gekookt. Bij voorkeur biologisch en altijd met seizoensproducten.

De kookworkshops

Kookworkshops starten aan de grote tafel in de ontvangstruimte of bij mooi weer buiten in de fijne tuin. Met een drankje en een hapje wordt het menu besproken en worden de recepten verdeeld. Dan gaat iedereen aan aan de slag in de professionele, ruime en kleurrijke keuken. Met de duidelijk recepten als leidraad kan iedereen zelfstandig aan het werk. Lucia is altijd aanwezig om met professionele tips en trucs te begeleiden. Tijdens het koken is er natuurlijk alle gelegenheid voor gezelligheid, bij elkaar in de pannen kijken, praten, lachen en tussendoor te proeven. Wanneer de meeste gerechten klaar zijn en het tijd wordt om aan tafel te gaan, komt het opmaken van de borden. Iedereen helpt mee om zijn of haar gerecht op te dienen en uit te serveren. Zo komt iedereen even in het zonnetje te staan!

 • Groep

  De grootte van de groep is minimaal 6 personen.

 • Tijdsduur

  Een kookworkshop duurt gemiddeld 4 uren.

 • Aanvang

  De aanvangstijd ligt niet vast, dat wordt in overleg met Lucia bepaald.

 • Locatie

  De hele locatie wordt gedurende de kookworkshop gereserveerd voor jouw groep.

 • Tarieven

  Het tarief voor de kookworkshop is € 47,50 per persoon en voor de koffie, thee, fris, bier, 0.0 en rode en witte wijn betaal je € 7,50 per persoon. Deze prijzen zijn inclusief btw.

Kookworkshops    Download de PDF ‘Kookworkshops bij kookstudio luciaz’ eeterij’!

Kookworkshops    Download de PDF ‘Kooklessen bij kookstudio luciaz’ eeterij’!