FEESTEN

De kookstudio staat voor u klaar om u een mooi evenement te bezorgen. Een kookworkshop, kookles, pizzafeest, familiefeest, teamdag, vergadering, vrienden-dag.  Wij zetten onze creativiteit in, zodat u een onbezorgd culinair uitje heeft bij Luciaz’ .

Wil je iets speciaals, neem vooral contact op. Samen komen we er wel uit.

Er zijn diverse workshops mogelijk. Ideaal voor een vrijgezellenavond, teamuitje, familiedag, vriendenweekend, babyshower, of gewoon zo maar voor de lol.

Er is een houtgestookte pizzaoven. Die gebruiken we voor workshops, een break tijdens je vergadering, kinderfeestjes of pizza-avonden voor jou en je gezelschap.

Wij zorgen voor het deeg, beleg en als extraatje een heerlijke frisse salade. Jullie maken de pizza’s en genieten van de fijne tuin en elkaar.


 

Bijeenkomsten en vergaderingen in kleine groepen zijn mogelijk. U kunt de middenzaal of ontvangstruimte huren als  vergader- of trainingsruimte met onbeperkt koffie/thee en water. Er is razendsnel internet en wifi. Er hangt een groot scherm dat voor verschillende toepassingen geschikt is. Voor dagarrangementen neem je contact op met Lucia.

Of kies voor een workation en kom  Logeren Achter-bij-luciaz’ . Het vakantiehuis heeft een aparte werkkamer met snel internet, heeft fantastisch uitzicht en staat heerlijk rustig. Ontspannen werken en tussendoor een wandeling of een uitje naar een gezellig dorp in de buurt.

   Download de PDF ‘Pizza workshop bij kookstudio luciaz’ eeterij’!

    Download de PDF ‘Kooklessen bij kookstudio luciaz’ eeterij’!

    Download de PDF ‘Kookworkshops bij kookstudio luciaz’ eeterij’!

    Download de PDF ‘Vergaderen bij kookstudio luciaz’ eeterij’!