Kookstudio luciaz’ eeterij

Het is fijn elkaar te ontmoeten bij luciaz. Op 500 meter van de Tjûkemar in het zuiden van Friesland, net over de rand van Flevoland, vind je onze prachtige, ruime kookstudio. Bij luciaz kunnen we elke bijeenkomst vormgeven die jij voor ogen hebt. Een kookworkshop of kookles? Een verjaardagsfeest of een jubileum? Een babyshower of een vrijgezellenfeest? Een training of een vergadering? Wil je dat alles voor je wordt verzorgd? Of wil je zelf graag ook (mee)koken? Zakelijk of particulier? De mogelijkheden zijn eindeloos en we denken graag met je mee.

De ontvangstruimte

Onze stelpboerderij ligt landelijk in de Friese gemeente De Fryske Marren en heeft drie ruimtes waar je gebruik van kunt maken. Als eerste zie je de grote ontvangstruimte met een grote boekenkast. Door de knusse pelletkachel voelt het direct huiselijk en nodigt de ruimte meteen uit om jezelf te zijn. Gebruik de lange tafel voor een kleine vergadering, een diner of een high tea. Schuif gerust de stoelen rond de pelletkachel en creëer een hoekje waar je je even kunt terugtrekken maar toch contact houdt met de groep.

De professionele, grote en kleurrijke keuken

De grote, professionele en kleurrijke keuken nodigt uit om aan het werk te gaan tijdens een kookworkshop of kookles onder begeleiding van Lucia. Of denk aan een verjaardagsfeest waarbij je gasten meekoken als ze interesse hebben. Alles gebeurt heerlijk informeel en net als thuis, maar bij luciaz hou je tijd over om zelf ook van je feest te genieten. Tijdens een vergaderdag is meewerken in de keuken ook mogelijk. Even de zinnen verzetten om daarna met nieuwe energie verder te praten. De zelfgemaakte gerechten worden dan in een pauze of na afloop geserveerd.

De middenzaal

Als groep kun je in de intieme middenzaal productief en efficient aan de slag gedurende een trainingsbijeenkomst of vergadering. De zaal is akoestisch aangepast en ook te gebruiken door muzikanten, voor workshops en voor presentaties of exposities.

Buiten

Kookstudio luciaz’ eeterij is een echte buitenlocatie met een fijne buitenruimte, een groot terras, een grasveld en weids uitzicht over de Friese weilanden. Bij mooi weer is het buiten heerlijk toeven tijdens pauzes, voor een borrel of voor teambuilding-activiteiten. De kookstudio heeft parkeerplekken op eigen terrein en de locatie is op de dag zelf exclusief voor jouw groep. Heb je al ideeën voor een bijeenkomst? Wil je wat suggesties krijgen? Neem dan contact op. Dit kan per e-mail of telefoon.

 • De ontvangstruimte

  De ontvangstruimte van kookstudio lucia'z eeterij
 • De grote, professionele keuken

  De professionele keuken van kookstudio luciaz' eeterij
 • De middenzaal

  De middenzaal van kookstudio luciaz' eeterij
 • Buiten

  De tuin van kookstudio luciaz' eeterij

 

Heb je interesse in een activiteit bij de kookstudio? Bel dan naar 06-13718341 of stuur een mailtje naar info@luciaz.nl