Corona

Door de maatregelen rondom het COVID-19 virus zijn er een aantal beperkende veranderingen ten opzichte van de normale gang van zaken. Toch kan er, met inachtneming van de regels van het RIVM, nog heel wat bij luciaz’ eeterij. Neem vooral contact op. Samen komen we er wel uit.

Zo kunnen er in de keuken 6 personen koken. In de ontvangstruimte en de middenzaal samen kunnen 10 personen zitten voor een maaltijd. Op het terras en in de tuin aan de achterzijde kunnen 20 personen van het eten, het gezelschap en het uitzicht genieten. In kleine gezelschappen zijn diverse workshops mogelijk. Zeker als de deelnemers uit één huishouden komen, kunnen de meeste kookworkshops gewoon gedaan worden.

Wil je met meer dan 6 mensen komen? Dat kan. Dan kunnen bijvoorbeeld 6 personen tegelijk in de keuken aan het werk zijn en de andere deelnemers kunnen ondertussen wat anders doen in een andere ruimte. Ook kan zo’n groepje van 6 personen koken voor mensen die op een later moment komen.

Enkele voorbeelden? Denk aan een borrelhapjes-workshop waar 6 personen koken, de rest later komt en jullie samen gezellig in de grote tuin met terras gaan borrelen. Of doe samen een bbq-clinic. Je krijgt uitleg over verschillende bbq’s zoals een Big Green Egg, een Weber houtskool bbq, een Cobb en een grote gas-bbq. Terwijl de grillmaster uitleg geeft over het stoken van de bbq en de diverse mogelijkheden, kunnen jullie heerlijk proeven van de gerechtjes die op de diverse bbq’s gemaakt zijn. Zo kun je de verschillen direct ervaren.

De baklessen bij luciaz’ eeterij staan even op een laag pitje. De kooklessen zijn voor 3 personen wel mogelijk. Voor bijeenkomsten en vergaderingen van minder dan 10 personen is luciaz nog steeds inzetbaar. Voor een bijeenkomst in theateropstelling biedt de middenzaal ruimte aan 10 personen. Een vergadering aan tafels kan in de ontvangstruimte voor 8 personen.

Corona    Download de PDF ‘Kooklessen bij kookstudio luciaz’ eeterij’!

Corona    Download de PDF ‘Kookworkshops bij kookstudio luciaz’ eeterij’!

Corona    Download de PDF ‘Vergaderen bij kookstudio luciaz’ eeterij’!